10.5.17

Ποδηλατοβόλτα των Δημοτικών Σχολείων Καλλιθέας και Παραλίας στις 09-05-2017


Ευχαριστούμε όλους, όσοι διασφάλισαν την Ποδηλατοβόλτα των Δημοτικών Σχολείων Καλλιθέας και Παραλίας στις 09-05-2017 από Καλλιθέα-Παραλία –Κατερινόσκαλα-Παραλία-Καλλιθέα, συντελώντας στην πραγμάτωσή της: Τροχαία Κατερίνης, Τμήμα Σαμαρειτών Κατερίνης, Ποδηλατική Απόδραση Κατερίνης
Για μια ακόμη φορά, η υποδειγματική οργάνωση, η συνεργασία και η καλή διάθεση εκπαιδευτικών, μαθητών, γονέων και συνεργαζόμενων φορέων της σχολικής κοινότητας «ποδηλάτησαν» εξαιρετικά.
Γιατί τα ποδήλατά μας όπως και τα όνειρά μας ξέρουν από ανηφοριές…


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΟΙ Δ/ΝΤΡΙΕΣ
ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ Β.
ΠΑΤΑΡΙΔΟΥ Ε.Ακολουθεί το ευχαριστήριο μήνυμα με αναφορά σε όλους όσους με έργο συνέβαλλαν στην ασφαλή πραγμάτωση της εκδήλωσης.
Ξανά μαζί για μια βόλτα με τα ποδήλατά μας!
Για μια ακόμη χρονιά διοργανώσαμε την ποδηλατοβόλτα, καθιερωμένη πλέον δράση του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας.Φέτος προστέθηκε και το Δημοτικό Σχολείο της Παραλίας. Η άρτια οργάνωση εκ μέρους των υπεύθυνων της δράσης εκπαιδευτικών, η πειθαρχία των μαθητών μας, καθώς και η προθυμία των γονιών για συνεργασία συνέβαλαν στην επιτυχία της προσπάθειας.
Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να τονίσουμε την παρουσία στην ποδηλατοβόλτα μας των εκπροσώπων
Του Τμήματος Τροχαίας
Κατερίνης:
Τσαουσίδη Δημήτριο, Αστυνόμο Β΄,
Δ/τή
Καραβάσιλα Σωτήριο, Υπαστυνόμο
Α΄ Υπο/τή
Πογιαρίδη Ηλία, Αρχ/κα
Χαμαλάκη Δημοσθένη, Υπ/κα
Σαρηγιαννίδη Κων/νο, Υπ/κα
Τάκο Άγγελο, Αστ/κό


Του Ελληνικού Ερυθρού
Σταυρού-Τμήμα Σαμαρείτες:
Μαρινόπουλο Αριστοτέλη
Βασιουρή Κων/νο
Μπαϊρακταρίδη Δημήτριο


Της Ποδηλατικής απόδρασης:
Παπαδόπουλο Λάζαρο
Τσενικίδου Δόμνα
Πανανού Αναστασία
Χαραλαμπίδου Μαρία
Δέλια Δημήτριο

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η δράση αυτή και ευχόμαστε να περάσει στους μικρούς μας μαθητές το μήνυμα της σωστής ποδηλατικής συμπεριφοράς, με σεβασμό στους οδηγούς και τους πεζούς. Μακάρι, σύντομα να δούμε την πόλη μας με δρόμους όπου οι ποδηλάτες θα μπορούν   ελεύθερα και με ασφάλεια να κυκλοφορούν!


Η Δ/ντρια

Λένα Παταρίδου
Φωτογραφική αναδρομή!