21.4.16

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ "LET'S DO IT GREECE" 2016

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ & 
6/Θ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΤΡΙΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Υλοποίηση του προγράμματος «Σχολική Εβδομάδα εθελοντισμού Let’s do it Greece 2016» με σκοπό την εφαρμογή των αρχών και επιδιώξεων της εκπαίδευσης για την Αειφόρο Ανάπτυξη στα σχολεία.
Οι δράσεις  μας υλοποιήθηκαν εντός του σχολικού χώρου στις 12/04/2016, κατά την εβδομάδα που προηγείται της πανελλαδικής δράσης Let’s do it Greece, καθαρισμού της χώρας σε μία μόνο ημέρα, που ορίστηκε για τις 17 Απριλίου 2016, κατά το διάστημα δηλαδή από 11 έως 15 Απριλίου 2016.
Με την αρωγή του Δήμου Κατερίνης -της υπηρεσίας Πρασίνου- και των κ. Παπαδόπουλου & κ. Ιακωβίδη, αποφασίσαμε να κάνουμε το σχολείο μας περισσότερο θελκτικό για μας που ζούμε στο χώρο του. Δεντροφυτεύσαμε τον αύλειο χώρο του σχολείου και ενημερωθήκαμε για τα νέα δεντράκια από το κ. Παπαδόπουλο Α. Οι μαθητές κατασκεύασαν ξύλινες πινακίδες για την ταυτότητα του κάθε δέντρου και έβαψαν τα  σπιτάκια για τα πουλιά καθώς και το χώρο της κομποστοποίησης. Η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Σουλιώτου Α., ζωγράφισε τον αύλειο χώρο έτσι ώστε ο χώρος του σχολείου μας να γίνει πιο προσιτός στους μαθητές μας.
Η Δ/ντρια
Λένα Παταρίδου












Φωτογραφική αναδρομή!