1.10.16

Ενημερωτικό σημείωμα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
Ενημερωτικό σημείωμα για τη Δευτέρα 03-09-2016
Αγαπητοί γονείς

  1. Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 θα εορτασθεί στη σχολική μονάδα η Παννελλήνια Ημέρα Σχολικού αθλητισμού 2016-2017 με θέμα: «Νοιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους», με υπεύθυνη την εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Σουλιώτου Α. Θα διεξαχθούν αθλοπαιδειές, αγωνίσματα ,προβολές και συζητήσεις και διαδραστικά δρώμενα με το παραπάνω θέμα. Οι μαθητές θα σχολάσουν στις 13.15 μ.μ. Οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών. Δε θα διεξαχθούν μαθήματα παρά μόνο δράσεις για την ημέρα (Αρ. Πρωτ. 153162/Δ5ΥΠ.Π.Ε.Θ ). Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.
  2. Την ίδια μέρα και ώρα 11:45 θα γίνει ενημέρωση από τη Δ/ντρια για τους κανονισμούς και τη λειτουργία της σχολικής μονάδας στα πλαίσια των νέων αλλαγών του ΕΝΙΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τους εκπ/κούς, στους γονείς των μαθητών μας, για την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς σχετικά με την πρόοδο τους, Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει και θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από την υπεύθυνη εκπαιδευτικό του Ολοήμερου κ.Καραβίδα Α.
  3. Την ίδια μέρα και ώρα 11:45 θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού σχολείου.
Η σπουδαιότητα των θεμάτων καθιστά αναγκαία και επιτακτική την παρουσία σας για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.


Με εκτίμηση και χαμόγελο για τη νέα σχολική χρονιά

Η Δ/ΝΣΗ & ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕIΟΥ

Φωτογραφική αναδρομή!